Geloofsopvoeding avonden najaar 2023

Dit jaar zijn wij gestart met de thema-avonden over geloofsopvoeding. We hebben al twee waardevolle avonden met elkaar mogen beleven, waarvan we u graag op de hoogte stellen.

De eerste avond in maart gingen wij met elkaar in gesprek over wat geloofsopvoeding voor ons thuis betekent. Het mooie aan deze avond was de openheid over de fijne kanten in de geloofsopvoeding van onze kinderen, maar ook over de uitdagingen. Op een interactieve manier leerden we elkaar beter kennen, wat ons nog meer deed uitkijken naar de volgende avonden.

In mei hadden we de tweede avond over het thema “verschil in geloofsbeleving”. Spreekster Esther van Wageningen inspireerde ons met haar persoonlijke verhaal rondom dit thema. Er werd nog lang nagepraat, ook buiten deze avond om.

Kortom: dit smaakt naar meer. We zijn dan ook blij dat er weer nieuwe avonden op de planning staan, namelijk op:

  • woensdag 4 oktober en
  • woensdag 15 november (over social media met spreker van Raise Up)

De avonden zijn gericht op alle ouders, ongeacht de leeftijd van de kinderen. Om 19:45 uur is de inloop en we starten om 20:00 uur in ‘t Centrum aan de Bernhardstraat in Rhoon. Wees welkom en laten we elkaar inspireren en aanmoedigen.

Groeten van het voorbereidingsteam,

Annelies Barendregt, Annelies van Poelgeest, Jacco van der Kemp, Annemieke de Leeuw, Arthur de Leeuw en Jannie Slingerland.