Doe mee met de schoenendoosactie

Ook dit jaar doen wij vanzelfsprekend weer mee met de schoenendoosactie. Wat jij geeft, heeft meer waarde dan je voor mogelijk houdt. 

Op schoenendoosactie.nl kan je zien hoe een gewone dag in een feestdag verandert als er zo’n vrachtwagen met mooi versierde en gevulde schoenendozen aankomt. De blijdschap als een kind de doos opent en ziet wat een “schatten” erin verborgen zitten, is onbetaalbaar. 

Hoe werkt het?

Wat stop ik er in?

Vul je schoenendoos in elk geval met: 4 lijnschriften (A5), 3 pennen, 3 potloden, set kleurpotloden, gum/gom, puntenslijper, knuffel, stuk zeep, tandenborstel, tandpasta.

Vul je doos aan met: Speelgoed: pop, auto, kleurboek, springtouw, knikkers (vanaf 5 jaar), bal, muziekinstrument, domino, puzzel.
Praktische spullen: linnen draagtas, slippers, pet, kledingstuk, sokken, kunststof beker.
Verzorgingsartikelen: haarspulletjes, toilettasje, sieraden.
Schoolspullen: schrijfblok, liniaal, etui.

Stop dit er NIET in: Snoep of ander eten, artikelen met batterijen, artikelen met agressieve afbeeldingen, oorlogsspeelgoed, artikelen die snel uitdrogen (zoals stiften, klei, lijm en verf), varkensknuffel, deodorant,

Inleveren in de Maranathakerk

We verzamelen de dozen in de hal van de Maranathakerk. Voor nu alvast veel plezier met het vullen en versieren van de schoenendozen.

– Agnes Bakker en Ada Korstanje