Voorstelling Bastiaan Ragas: In Gods naam

Theater Kruispunt Barendrecht 15 november om 20:00 uur – In samenwerking met Nachtzon Media biedt de Protestantse Kerk in Nederland de mogelijkheid om de theatervoorstelling ‘In Gods naam’ te boeken. Wij hebben dat met de kerken van Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Pernis en Barendrecht gedaan. De voorstelling wordt gespeeld door acteur en zanger Bastiaan Ragas. 

In een avondvullende voorstelling gaat Ragas kriskras door de Bijbel en licht er bekende en onbekende verhalen uit. Een instrumentalist geeft muzikale ondersteuning en rijgt moeiteloos het repertoire van Elvis, spirituals, Bach en Hazes aan elkaar. Deze theatervoorstelling sluit aan bij het komende jaarthema ‘Ga mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde’. 

Het biedt een uitgelezen kans om elkaar als gemeenteleden buiten de kerkelijke setting te ontmoeten en je te laten raken, zowel door het verhaal van een ander als door verhalen uit de Bijbel.

De tickets zijn online uitverkocht maar via Annelies Bijl (0681304420) zijn nog een beperkt aantal “losse kaarten” te bestellen.