Moderne Profeten in Poortugaal 

Ook dit seizoen maken we ruimte voor een viertal Moderne Profeten, bekende en (misschien) wat minder bekende. Maar alle vier intrigerende mensen, gedreven, bezield op zoek naar waarheid. De bijeenkomsten sluiten aan bij de boeiende podcastserie ‘Moderne Profeten: ware woorden’ die dr. Kees van Ekris heeft gemaakt in opdracht van de EO en de IZB. 

Tijdens de bijeenkomsten zullen we natuurlijk de link leggen met vragen en uitdagingen uit onze tijd en ons (gelovig) leven. Hoe kunnen Henri Nouwen, Vaclav Havel, Paul Kingsnorth en Majoor Bosshardt ons vandaag helpen en inspireren ons leven te leven als mensen van God in deze wereld, ons helpen in het maken van keuzes? Het is handig om de betreffende podcastafleveringen van tevoren te beluisteren. Je kunt meedoen aan alle vier de bijeenkomsten maar ook een losse bijeenkomst bezoeken.

Dinsdag 26 september met de moderne profeet Henri Nouwen o.l.v. ds. Hans van Walsum start deze kring. Tijd en locatie: 20-22 uur (inloop vanaf 19:45 uur) in De Haven (Emmastraat 9, 3171 AH Poortugaal). Opgeven via 0622912489 of predikant@pgpoortugaal.nl