Lasergamen als afsluiting van het BES Club seizoen

Afgelopen vrijdagavond was de laatste BES Club van het seizoen. Lobke is leiding van de club voor kinderen uit groep 6 t/m 8 en blikt terug op het afgelopen halfjaar.

Toen ik de laatste update schreef was het bijna sinterklaas en nu is het lente en hebben we vrijdag 19 april de laatste club avond gehad.

Hoog bezoek

Maar laten we even terug gaan naar 24 november 2023, want ik kan u vertellen dat we hoog bezoek hebben gehad op de club avond. Ondanks dat Sinterklaas helaas zelf verhinderd was om te komen, waren er 4 pieten bereid om de kinderen te komen verrassen en samen leuke spelletjes en knutsels te doen.
Zoals elk jaar de traditie is, vieren we samen met de GJO club Kerst. Van een mooi verhaal tot samen liedjes zingen en gezellig aan een lange tafel met elkaar eten. Van het eten dat de kinderen zelf hebben gemaakt en meegenomen, tot nog een leuk spel en kerst knutsel maken. Het is elk jaar weer een feestje om te doen voor zo’n grote groep kinderen.

Bijbel en spelletjes

En dan gaat de tijd toch weer snel. Nog 6 club avonden en dan is het seizoen alweer voorbij. Wat toen nog heel ver weg leek is toch zo voorbij. In deze club avonden hebben de kinderen weer mooie verhalen mogen horen uit de Bijbel en leuke spelletjes gespeeld, met als favoriet waar iedere avond nog net niet om gesmeekt werd om nog een keer te spelen… trefbal. Ook hebben de oud hoofdleidingen Nathan en Thomas tijd gemaakt om nog een keer langs te komen om voor de kinderen een club avond voor te bereiden. U kan begrijpen dat dat voor de rest van de leiding een avondje reflexen was 😉

Filmavond

Ook een filmavond konden we de kinderen niet ontnemen en hebben samen met de JonG club de film The Lost Medallion gekeken. Het ging over een archeoloog die al jaren op zoek was naar een verloren medaillon en de hoop opgaf, maar zijn zoon niet. Wat volgde was een avontuurlijke reis, waar nieuwe vriendschappen werden gesloten, maar waar ook het gevaar om de hoek lag. Ik kan u vertellen, het was een succes! Want we kregen de vraag of wij misschien de titel op een blaadje wilden zetten, zodat ze de film thuis nog een keer konden kijken.

Een mooi afscheid

En zo zijn we aangekomen bij de laatste club. Dit jaar blijven we lekker in het jeugdhonk, gaan we met de kinderen frietjes eten en in de grote zaal lasergamen. Ook nemen we op deze avond afscheid van de kinderen van groep acht die volgend jaar naar de JonG club mogen.

Dat was hem dan weer. Wij hopen dat u het leuk vond om te lezen wat de BES Club zo allemaal doet in een seizoen en houden u graag in het nieuwe seizoen weer op de hoogte van de leuke activiteiten.
Tot snel,
De BES Club leiding

Op de hoogte blijven van de BES Club? Stuur een mailtje naar besclubrhoon@gmail.com en ontvang alle updates van Lobke, Julian en de rest van het team.