Keep-in-Touch avond: geloven in een tweede en derde kans en in alle kansen daarna

Wie kent het Leger des Heils (LdH) niet, de organisatie die zich sinds de oprichting in 1878 richt op hulp aan de mensen die zich aan de onderkant van onze maatschappij bevinden. 

Geïnspireerd door hun persoonlijk geloof zetten vele heilsoldaten en vrijwilligers zich dagelijks in om die mensen eten te geven of een slaapplaats. Ze vormen het leger dat strijdt tegen lichamelijke en geestelijke honger, tegen armoede en andere maatschappelijke wantoestanden. 

Minder bekend is wellicht dat het LdH ook actief is in de jeugd hulpverlening. Het is de tak waar ons gemeentelid Marian Bos haar werk doet als jeugdhulpverleenster. Op donderdag 25 mei a.s. zal Marian op de Keep-in-Touch avond ons iets vertellen over de geschiedenis van het LdH, over de verschillende activiteiten en bovenal over haar werk in de jeugdhulpverlening. 

In het licht van het jaarthema “Samen delen” zal ze spreken over de uitdagingen in haar werk en welke rol haar geloof hier in speelt. Het thema van de avond is: “Geloven in een tweede en derde kans en in alle kansen daarna”. Bij deze een ieder van harte uitgenodigd op donderdag 25 mei, om 20 uur in ’t Centrum.