Sluit je aan bij het gelegendheidskoor voor DKZ 2023

Misschien is het wat vroeg om al over kerst na te denken en misschien bent u er nog helemaal niet mee bezig. Maar wat ons betreft is kerst een van de mooiste tijden van het jaar. Een mooie tijd waar je met elkaar om de tafel kan zitten, met warme chocolademelk bij de openhaard of de kerstboom —źn op de zondag in de kerk luisteren naar het kerstverhaal en met elkaar prachtige liederen zingen. 

Jong en oud bij elkaar

Ziet u het al voor u, een kerk vol met mensen die allemaal verschillend in het geloof staan, maar die toch verbintenis hebben door dat ene prachtige verhaal. Dat is nu juist ook wat wij zoeken in het DKZ gelegendheidskoor. Jong en oud bij elkaar, samen zingen over deze mooie tijd. Samen zingen met leeftijd genoten en samen zingen met het IJE-koor Rotterdam in een kerk waar de warmte van de kerst die er aankomt te vinden is. Klinkt dat niet warm en gezellig? 

Wij, als DKZ commissie, zijn hard bezig met de voorbereidingen om weer een mooie Dorpskerstzang neer te zetten. Een Dorpskerstzang die voor iedereen toegankelijk is. Maar een dorpskerstzang waar niet gezongen wordt is geen dorpskerstzang. Daarom zijn wij opzoek naar u! Houdt u van zingen maar wilt u niet vast zitten aan een koor dan is dit wellicht iets voor u want aanstaande zondag 15 oktober starten wij met repeteren. 

9 repetities, 3 uitvoeringen

9 repetities samen met het IJE-koor Rotterdam met als finale 3 uitvoeringen. 1 op zaterdag 16 oktober in de dorpskerk te Heerjansdam om 16:30 en 2 op zondag 17 december in de Maranathakerk Rhoon om 16:30 en 19:30. 

Meld je aan!

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, kijk dan op de website van IJE-Rotterdam of mail naar Dorpkerstzang@gmail.com.

Hopelijk tot zien,

Stichting Dorpskerstzang