Geïnspireerd door de Alpha Cursus

Zaterdag 13 januari zijn wij (Jan, Jannie, Nick, Nathan en Sigrid) naar de Alpha Nederland Training- & Inspiratiedag geweest. Geïnspireerd zijn we zeker! 

Samen met 600 andere mensen met passie voor Jezus zingen en bidden is het al waard om helemaal naar Veenendaal te rijden op zaterdagmorgen vroeg. Daar werden we heel hartelijk ontvangen en hebben we gedurende de dag een afwisselend en inspirerend programma doorgelopen. Je wordt toegerust om in je eigen gemeente ook een Alpha-cursus te starten. Een laagdrempelige cursus voor iedereen die meer van het geloof wil weten. 

Cursus over het geloof

Deze avonden (10 avonden) staan in het teken van gastvrijheid en samen maaltijd houden. Alpha Nederland heeft hier een heel compleet programma voor wat in iedere gemeente bruikbaar is. In Rhoon is deze Alpha-cursus een aantal jaren terug ook gestart en daaruit zijn weer nieuwe bijbelstudie-avonden ontstaan. Toch zou het mooi zijn als we als gemeente deze cursus weer aan kunnen bieden. 

Ook enthousiast? 

Word jij ook enthousiast? Heb jij een talent om voor een groep te koken, te spreken, in de bediening te helpen? Wil jij ook dat meer mensen over Jezus horen of Jezus beter leren kennen? Dan zou ik je aanmelden voor de volgende trainingsdag op 2 maart die wordt gehouden in Nijkerk.

We horen het graag als je je ook in wilt zetten om de Alphacursus weer op de kaart te zetten in Rhoon! Contact Sigrid de Zeeuw (bertensigrid@kpnmail.nl) voor meer informatie