Geert: ‘We hebben weer genoten met elkaar!’

Afgelopen vrijdag vierden wij weer ouderwets gezellig Sinterklaas bij de iBelieve. Iets later dan gepland zaten we in de Maranathakerk met een grote stapel cadeaus. Dit jaar niet met nieuwe dingen, maar met kringloopcadeaus en sinterklaasvoedsel. 

Een kip

Vanwege de BES-avond begonnen we bij de iBelieve ietwat later, maar dat mocht de pret niet drukken. Toen iedereen er was – zelfs wat oud-leden sloten zich aan – begonnen we met het welbekende dobbelspel. Een dobbelsteen gaat de kring door en elk nummer heeft zijn eigen actie. Een middenweg zoeken in de acties op de gegooide cijfers bleek nog een moeilijk element, waardoor het nummer 6 afgeslankt werd van ‘cadeaus 5 keer naar links opschuiven’ naar ‘cadeaus 1 keer naar links opschuiven’. Hoewel het een chaotische avond was, cadeaus in vreemde vormen, een kip die niet wilde stoppen met piepen en een spuitbus met vieze troep, hebben we weer genoten met elkaar! 

Laatste clubavond van het jaar

Voor de komende tijd staat er nog één avond op de planning. Daarna is de kerstvakantie, waarin we geen avonden hebben. In het nieuwe jaar beginnen we weer op 12 januari 2024. Hierbij alvast een voorbarig gelukkig nieuw jaar gewenst!