Dorpskerstzang 2023 met als thema ‘Vandaag bij ons’

Op zaterdag 16 december en zondag 17 december 2023 is iedereen weer van harte welkom in de Dorpskerk in Heerjansdam en in de Maranathakerk in Rhoon om de Dorpskerstzang van 2023 bij te wonen. Ook dit jaar organiseert de Stichting Dorpskerstzang, in samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, weer drie Dorpskerstzang vieringen. 

De eerste viering zal plaatsvinden in de Dorpskerk in Heerjansdam, Molenweg 8 (16 december, 19:30 uur). De tweede en derde viering vinden plaats in de Maranathakerk in Rhoon, Kleidijk 2 (17 december, 16:30 en 19:30). Alle vieringen zijn gratis toegankelijk. Tijdens de Dorpskerstzang worden bekende kerstliederen gezongen, kan er volop genoten worden van prachtige kerstmuziek en zal op eigentijdse wijze het kerstverhaal verteld worden. 

Het I.J.E.-koor Rotterdam, en de I.J.E.-band met koperkwartet zullen onder leiding van Damyan Vermaas de muzikale invulling verzorgen. Dominee R. Maas zal de spreker zijn. 

De Dorpskerstzang belooft ook dit jaar weer een bijzonder geheel te worden. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn. Iedereen is welkom, in het bijzonder ook wanneer u wellicht minder bekend bent met de boodschap achter kerst! 

Kaarten zijn vanaf 1 december gratis te reserveren via www.ije-rotterdam.nl of af te halen in diverse winkels in de regio. Dit kan bij Plus supermarkt in Poortugaal (Waalstraat 2A, Poortugaal) of MCD in Rhoon (Tsjaikovskistraat 3, Rhoon).