Actiedag voor Casa Lumina in ‘t Centrum op zaterdag 13 april

Een groep van 16 gemeenteleden voert de komende drie maanden actie om geld in te zamelen voor Casa Lumina, het sociaal centrum, kleuterschool en de kerkelijke gemeente in Oradea, Roemenië. Het doel is om tijdens de bemoedigingsreis in de meivakantie 75 voedselpakketten van 35 euro uit te delen aan de gezinnen die betrokken zijn bij Casa Lumina. 

Om dit doel te bereiken voeren we als groep actie. We verkopen taarten, bieden u (als 60 plusser) een diner aan op 9 maart en organiseren een grote actiedag op 13 april in ‘t Centrum, een bazar/vintage markt. 

Op deze actiedag, in en rondom ‘t Centrum, kan je in ieder geval al het volgende verwachten:

  • Kwalitatieve vintage kleding. Met elkaar zamelen we de komende maanden mooie kledingstukken in, die op 13 april tegen een schappelijk prijsje verkocht zullen worden. Voor jong en oud. Alleen het beste van het beste hangt die ene zaterdag voor je klaar.
  • Een Car Wash. Een leger jongeren staat op 13 april voor ‘t Centrum klaar om de buitenkant van je auto binnen 30 minuten voor 20 euro grondig schoon te maken. Terwijl je een bakkie koffie komt doen, is je auto weer zo goed als nieuw. ‘Kom uw auto wassen tegen een mooie prijs, dan maken u en uw wagen weer een mooie reis.’
  • Een heuse veiling met een bekende veilingmeester. Koop de mooiste vintage of een van de geweldige diensten tegen opbod. Een berg waardevolle items staat 13 april voor je klaar. Mis dit niet! 

En nog veel meer. Veel lekkers, koffie, thee en wellicht ook wel een broodje kroket. 

Voel je ook vrij om direct bij te dragen aan het mooie doel. Dit kan via geef.nl/nl/actie/casalumina2024

Plattegrond

Deel de flyer👇👇

Vintage kleding: lever je kwalitatieve kleding in bij Nadine en Jasmine

Heb jij kleding in je kast hangen die prima staat maar je nooit meer draagt? Of ben je al begonnen aan de voorjaarsschoonmaak? Lever deze kleding dan bij Nadine en Jasmine in. De kleding kan afgegeven worden bij ’t Centrum of stuur een bericht naar nadinehartog1@gmail.com

Car Wash: Meld je auto alvast aan

Tijdens de actiedag op 13 april bij t’centrum in Rhoon kunt uw auto aan de buitenkant gewassen worden voor 20 euro. Via dit formulier kunt u zich opgeven hiervoor.

Veiling: Meer dan 40 producten en diensten

Alvast dank namens alle reizigers!